Tarih: 24.02.2024 22:33

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi Köprüköy ve Tekman ilçelerine ziyaret gerçekleştirdi

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Köprüköy ve Tekman ilçelerine yapmış olduğu ziyaretlerle ilgili brifing aldı. Vali Çiftçi, Köprüköy'de Kaymakam Ahmet Gökcecik, Köprüköy Belediye Başkanlığı ve Ziraat Odası Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi. Ayrıca, Vali Çiftçi, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğünde incelemelerde bulundu. Ardından Tekman ilçesine geçen Vali Çiftçi, Tekman Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Ayrıca, Vali Çiftçi, Tekman esnafıyla da bir araya geldi. Vali Çiftçi'ye ziyaretleri sırasında, çeşitli görevliler eşlik etti.

#Erzurum #ValiÇiftçi #Köprüköy #Tekman #ziyaret

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Köprüköy ve Tekman ilçelerine ziyaret gerçekleştirdi. Köprüköy ziyaretinde Vali Çiftçi, Kaymakam Ahmet Gökcecik'ten brifing aldı ve Köprüköy Belediye Başkanlığı ile Ziraat Odası Başkanlığına ziyarette bulundu. Ayrıca, ilçenin Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğünde incelemelerde bulundu. Tekman ilçesine hareket ettikten sonra ise ilk olarak Tekman Kaymakamlığına ziyaret gerçekleştiren Vali Çiftçi, Kaymakam Hasan Raşit Taşkın'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sonrasında Tekman Belediye Başkanlığı, Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğüne ziyaretlerde bulunan Vali Çiftçi, Tekman esnafıyla da bir araya geldi.

#ErzurumValisi #MustafaÇiftçi #Köprüköy #Tekman #ziyaretler

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Köprüköy ve Tekman ilçelerini ziyaret etti. Köprüköy ziyaretinde Vali Çiftçi, Kaymakam Ahmet Gökcecik'ten brifing aldı ve Köprüköy Belediye Başkanlığı ile Ziraat Odası Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi. Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğünde incelemelerde bulunan Vali Çiftçi, ardından Tekman ilçesine geçti. Tekman Kaymakamlığına ziyaret gerçekleştiren Vali Çiftçi, Kaymakam Hasan Raşit Taşkın'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye Başkanlığı, Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğüne ziyaretlerde bulunan Vali Çiftçi, Tekman esnafıyla da bir araya geldi.

#Erzurum #ValiMustafaÇiftçi #Köprüköy #Tekman #ziyaretler


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —